Mooie bloemetjes voor in de tuin!

Je hoeft niet naar een bloemisterij te gaan voor mooie bloemen voor in je tuin. Supermarkten en tuincentra verkopen ook leuke plantjes en bloemetjes. In dit artikel geven we je wat tips waar je op moet letten als je zelf bloemen wilt kopen.

Welke bloemetjes zijn geschikt voor in de tuin?

Wanneer je bloemetjes in de tuin wilt, is het belangrijk om te weten welke bloemetjes geschikt zijn voor jouw tuin. Er zijn veel verschillende soorten bloemen die je kunt kiezen, dus het is belangrijk om een ​​beslissing te nemen over welke bloemen je in je tuin wilt.

Als je niet weet welke bloemetjes geschikt zijn voor in de tuin, dan is het misschien een goed idee om naar een tuincentrum te gaan en daar advies te vragen aan een van de medewerkers. Zij kunnen je vertellen welke bloemetjes geschikt zijn voor jouw tuin en hoe je ze het beste kunt verzorgen.

Hoe zorg je ervoor dat de bloemetjes mooi blijven?

Wanneer je bloemetjes in je tuin wilt hebben, is het belangrijk om te weten hoe je ervoor moet zorgen dat ze mooi blijven. Hieronder geven we wat tips:

-Zorg ervoor dat de grond waarin je de bloemetjes zet, los en vruchtbaar is. Dit kan je doen door compost of meststoffen toe te voegen aan de grond.

-Geef de bloemetjes regelmatig water, zodat ze niet uitdrogen. Let wel op dat je niet te veel water geeft, want dan kunnen de bloemetjes rotten.

-Snoei de bloemetjes regelmatig, zodat ze niet te groot worden en lelijk gaan hangen.

-Zorg ervoor dat er voldoende licht bij de bloemetjes komt. Plant ze daarom niet in een hoekje van de tuin waar het heel donker is.

Welke bloemetjes zijn ongeschikt voor in de tuin?

Welke bloemetjes zijn ongeschikt voor in de tuin?

Er zijn een aantal bloemetjes die niet geschikt zijn voor in de tuin. Dit komt omdat ze niet tegen de winter weerstand kunnen bieden of omdat ze schadelijk kunnen zijn voor andere planten. Sommige van deze bloemetjes zijn:

– Asters
– Calla’s
– Chrysanten
– Dahlia’s
– Gerbera’s
– Lelies
– Margrieten
– Oostindische Kers