Bedankt! Dankeschön! Thank you! Merci! Gracias!

Zeer gewaardeerde klanten!

Na bijna 4 jaar voorbereidingen en één jaar in onze prachtige Chocolaterie in de Nieuwe Spiegelstraat, hebben we besloten er een punt achter te zetten. Door het enorme succes en de daarme gepaarde drukte, kregen we steeds minder tijd voor ons zelf. Na alle mogelijke opties bedacht en bekeken te hebben zijn we toch tot de conclusie gekomen om met de zaak te stoppen. Het was voor ons zéér moeilijke beslissing, maar we staan er beiden 100% achter.

Zoals het toeval wil stapte Marja Kalf met haar zoons op donderdag 20 oktober in de winkel en ze was meteen verkocht. 2 dagen later, op 22 oktober – de dag dat we precies één jaar bestonden – kwam Marja binnen met een fles wijn en gaf haar ja-woord. Het kwam opeens allemaal in een stroomversnelling waardoor we bijna geen mogelijkheid hebben gehad om persoonlijk van u ‘afscheid’ te nemen.

We hebben een geweldige tijd gehad, veel geleerd, fantastische mensen ontmoet, veel meegemaakt en er zeer leuke en lieve contacten aan over gehouden. Een tijd die we nooit hadden willen missen en waar we zeker nog heel vaak en met veel plezier aan zullen terugdenken! Daarom willen we ook iedereen heel hartelijk bedanken die deel heeft uitgemaakt van onze chocolade-droom, u dus!

Marja is inmiddels goed ingewerkt en heeft een enorme passie voor het product, ze woont zelfs in een oude chocolade-fabriek in de Jordaan. We wensen haar enorm veel succes en heel veel plezier in haar Chocolaterie.

Nogmaals hartelijk bedankt, veel liefs en wellicht tot ziens,
Pimm en Marcel.

......

6 reacties bij “Bedankt! Dankeschön! Thank you! Merci! Gracias!”

  Beste Pimm en Marcel,
  Erg jammer dat jullie er mee stoppen, ik kwam graag naar jullie winkel voor de heerlijke chocolade en jullie vriendelijke bediening. Ik weet dat een eigen zaak veel werk is, zeker wanneer je ook nog zelf je producten maakt. Ik ga jullie missen.
  Heb het goed samen.
  Groet Jos Ament.

  Dag Pimm,
  Wat ontzettend jammer dat jullie stoppen! Ik was er net achtergekomen dat jullie deze winkel hadden en wilde er juist eens langs, als diehard liefhebber van goede chocolade! En als oud-collega van jou, weet je nog? Ik zal ook zeker nog wel chocolade gaan proeven in de winkel, maar ik had het leuk gevonden je nog eens te spreken.
  Het ga jullie goed!
  Mick van der Velden (SP @ KLM)

  Beste Pimm en Marcel,
  Heel jammer dat ik niet zo maar opeens weer op zaterdag langs kan komen om chocolade te kopen en een kletsje met jullie te maken. Vanaf het moment dat ik jullie leerde kennen, was er, wat mij betreft een klik. De chocola hielp daarbij natuurlijk. Heel veel succes, veel geluk en wie weet tot ziens,
  Lieve groet en geniet! Els

  Marjo Hoffman  26 november 2011 om 21:17

  Beste Pimm en Marcel,
  Ik ben net terug van mijn uitstapje naar Amsterdam,met een doosje van jullie
  heerlijke bonbons,die ik uiteraard meteen geproefd heb.
  Verrukkelijk!
  Nu zie ik op jullie website dat Marja Kalf jullie zaak overneemt omdat jullie ermee stoppen.
  Krijgt de winkel ook een nieuwe naam, of blijft de naam Vanderdonk bestaan?
  Groetjes en veel succes.

  Goedemiddag Pimm en Marcel,
  wat een mooi verpakt, maar daarom nog evenzo droevig bericht voor mij en naar ik aanneem voor veel anderen. Niets was leuker om bij zo’n plezierig praatje een doosje vol chocolade ingepakt te krijgen. Alles mooi op z’n plaats? Goed afgewogen? Tasje erbij? Dan tot de volgende keer. En dan thuis samen met deze of gene zo’n hemels gerechtje proeven. En onderwijl wat vertellen over dat bijzondere winkeltje naast die heel bijzondere antiquair. De Nieuwe Spiegestraat is in 2012 niet meer wat die geweest is … en zoiets komt dus n o o i t meer terug.
  Samengevat: ontzettend bedankt en samen verder veel goeds.
  Pieter Zuidema

  Kom ik een half jaar later terug. Zijn ze weg.
  De chocolade is nog steeds geweldig.

  Maar ik mis de grappen en grollen van Jut & Jul.
  In China zijn ze helemaal weg van jullie chocolaatjes….
  Ik mocht ze niet weggeven van mijn Vrouw.
  Die heeft ze zelf opgepeuzeld.

  Het gaat jullie goed jongens ^^

Chocolade nieuwsbrief